top of page
image.png

BILVERKSTED

icon - timebestilling black

Man - fre, kl 08:00 - 16:00

img - header yellow/black fading

32 80 45 10

Logo - Mekonomen yellow

El- eller fossilbil?
 Vi fikser det meste til de fleste bilmerker!
Som et Mekonomen verksted gir vi deg tilgang til bl.a:

  • 12 mnd rentefri finansiering 

  • 3 års garanti på deler og arbeid

  • Mobilitetsgaranti/veihjelp

  • Opprettholdelse av nybilgaranti

  • Godkjent elbilverksted

bg_bilbilde

PRISER BILVERKSTED

Våre priser ligger ofte betydelig under "merkeverkstedene".
Samtidig garanterer vi at vi opprettholder din nybilgaranti.
Du får også 3 års garanti på reservedeler og utført arbeide.
Du vil alltid få et pristilbud før vi starter arbeidet. 

På noen oppdrag har vi fastpriser, som listet opp under

icon - bilverksted black

Service - fossilbil

Alltid i henhold til bilprodusentens serviceanbefaling og originaldeler slik at nybilgarantien opprettholdes. Du får selvfølgelig også stempel i serviceboken

MEKO 5+

​Økonomiservice for deg med en fossilbil eldre enn 5 år

Har du en bil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er vår nye MekoService5+ et godt valg. Det er lurt å passe på bilen, gjennomføre regelmessig service og forebyggende vedlikehold, spesielt etter hvert som bilen blir eldre og bilprodusentens garantier tar slutt. Det er her vår økonomiservice, MekoService5+, kommer inn. Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene. Tar du en MekoService5+ hos Mekonomen så tar vi en grundig 18-punkts inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer inntil 5 liter olje og oljefilter på bensin- og dieselbiler. Pris på denne servicen er fra 3 490,- På elbiler har vi en variant av den samme servicen som er tilpasset for elbil, hvor kupefilteret er en del av pakken. Elbiler har også behov for ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc. Les mer om MekoService5+E her Les mer om vår mobilitetsgaranti her Felles for begge disse servicene er at det medfølger 12 måneders mobilitetsgaranti. Med mobilitetsgaranti får du bistand langs veien hvis uhell skulle skje. – Dette er en ekstra trygghet for deg og dine medpassasjerer.

Kr 2 990,-

icon - elbil black

Service - elbil

Gyldenløve Bilservice satser stort på elbil og har investert i moderne utstyr og kompetanse. Derfor kan du være sikker på at når du leverer bilen din hos oss, blir den tatt hånd om av faglig kvalifisert personell som er eksperter på din elbil.

MEKOSERVICE 5+ E

Økonomiservice for deg med en elbil eldre enn 5 år

Kr 1 990,-

Har du en elbil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er vår nye MekoService5+E et godt valg. Det er lurt å passe på bilen, gjennomføre regelmessig service og forebyggende vedlikehold, spesielt etter hvert som elbilen blir eldre og bilprodusentens garantier tar slutt. Det er her vår økonomiservice, MekoService5+E, kommer inn. Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene. Tar du en MekoService5+E hos Mekonomen så tar vi en grundig inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer bytte av kupéfilter og ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc.

Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer!

Les hva som er inkludert i mobilitetsgarantien

MekoTest-konseptet

MekoTest Bruktbil

En omfattende bruktbiltest basert på et omfang definert av bl.a. NBF og Forbrukerrådet.  Testen er å betrakte som en bransjestandard innenfor test av bruktbil.   
Denne testen vil være gunstig for den som skal selge eller kjøpe bruktbil. 
Testen vil kunne gi et godt øyeblikksbilde av bilens tilstand, samt avdekke feil og mangler som er vanlig på den aktuelle biltypen.
 

 

MekoTest Garantiutløp
Testen tar sikte på å avdekke mulige feil og mangler på biler som nærmer seg slutten av fabrikkgarantien. Gjennomgangen og dokumentasjonen forsøker å avdekke feil og mangler som bileier kan ta opp med sin bilforhandler og søke dekket gjennom bilens fabrikkgaranti. Fabrikkgarantien på nye biler varierer med både maks kjørelengde og antall år. Garantien er ofte 5 år på biler kjøpt i Norge, men kan avvike noe fra merke til merke. 

 

MekoTest Leasing retur

Dette er en test beregnet for de som har en leasingbil som skal tilbakeleveres. Testen vil bidra til å avdekke punkter som kan være i strid med regelverket som benyttes ved retur av leasingbiler. På denne måten kan man på forhånd avdekke forhold som bør utbedres. Det er en kjent sak at takseringen av leasingbiler kan være ganske streng, og det er en fordel å rydde opp i en del feil og mangler før forhandler mottar bilen. 

 

MekoTest Tilstand

Dette er en enklere gjennomgang av bilen med tanke på å kunne gi et greit overblikk over bilens tilstand. Testen går ikke like dypt som Bruktbiltesten, og har færre kontrollpunkter. 

Kr 2 590,-

Kr 2 790,-

Kr 2 290,-

Kr 1 590,-

icon - air condition black

EU-kontroll

EU-kontroll

Kontroll hvor vi sjekker alt fra bremsesystemer og lys til styring og avgassutslipp, og sikrer at kjøretøyet ditt er trygt både for deg og miljøet

Etterkontroll
Etterkontrollen gir en grundig gjennomgang av de utbedrede feilene for å bekrefte at reparasjonene oppfyller de nødvendige sikkerhets- og miljøkravene.

kr 1 300,-

kr 490,-

Tillegg

Hjulinnstilling

Riktig hjulinnstilling bidrar til å forbedre kjøretøyets styrerespons og stabilitet, og sørger for at bilen din kjører rett frem uten å trekke til siden. Dette bidrar også til at dekkenes holdbarhet forlenges.

Feilsøking

Feilsøking av bilen din innebærer en diagnostisk prosess for å nøyaktig identifisere og rette opp i eventuelle problemer med kjøretøyets ytelse eller funksjonalitet. 

kr 2 100,-

kr 1 628,-

bg_bilbilde

3 viktige sjekkpunkter for deg som har elbil

icon - bremseservice
Bremser

Bremsene på elbiler er ekstra utsatt for rust og kan derfor lett sett seg fast

icon - air condition service
Aircondition

Aircondition må være i orden for å kunne kjøle ned batteripakken på mange elbiler

icon - batteri
12V batteri

Tilstanden på 12V batteriet (det "vanlige batteriet) er avjørende for at de elektriske komponentene i en elbil fungerer som de skal

img - Mekonomen bilkontro

SMART FINANSIERING

Reparer bilen nå - få 12 mnd rentefri betalingsutsettelse

* Forutsetter innvilget kreditt gos Mekonomen Bilkonto / Ressurs Bank

bottom of page